Związki lotne produktów spożywczych - analiza składu, badanie właściwości i potencjalne zastosowania
Wytworzył: | Jacek Jarosław Łyczko | Data wytworzenia: | 01-11-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 29-11-2023 11:15 |
Liczba pobrań: | 69 |
Wytworzył: | Jacek Jarosław Łyczko | Data wytworzenia: | 01-11-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 29-11-2023 11:15 |
Liczba pobrań: | 100 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 09-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 15-01-2024 13:05 |
Liczba pobrań: | 71 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Radosław Bonikowski, prof. PŁ | Data wytworzenia: | 14-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 26-03-2024 12:07 |
Liczba pobrań: | 38 |
Wytworzył: | dr hab. Marek Gancarz, prof. URK | Data wytworzenia: | 15-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 26-03-2024 12:07 |
Liczba pobrań: | 35 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Dorota Derewiaka, prof. SGGW | Data wytworzenia: | 19-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 26-03-2024 12:07 |
Liczba pobrań: | 33 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Sylwester Czaplicki, prof. UWM | Data wytworzenia: | 22-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 26-03-2024 12:07 |
Liczba pobrań: | 31 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 08-04-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 09-04-2024 07:48 |
Liczba pobrań: | 29 |
Wytworzył: | Jacek Jarosław Łyczko |
---|---|
Data wytworzenia: | 29-11-2023 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 29-11-2023 11:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 09-04-2024 07:48 |