"Profil składników mineralnych jako czynnik determinujący jakość produktów bezglutenowych"
Wytworzył: | Iga Krystyna Rybicka | Data wytworzenia: | 15-03-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 24-05-2023 14:53 |
Liczba pobrań: | 116 |
Wytworzył: | Iga Krystyna Rybicka | Data wytworzenia: | 15-03-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 24-05-2023 14:53 |
Liczba pobrań: | 115 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 04-07-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 05-07-2023 15:01 |
Liczba pobrań: | 76 |
Wytworzył: | prof. dr hab. inż. Katarzyna Majewska | Data wytworzenia: | 03-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 19-09-2023 13:58 |
Liczba pobrań: | 56 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Aldona Agata Sobota, prof. uczelni | Data wytworzenia: | 03-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 19-09-2023 13:58 |
Liczba pobrań: | 49 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Iwona Konopka | Data wytworzenia: | 28-08-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 19-09-2023 13:58 |
Liczba pobrań: | 50 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Grażyna Cacak-Pietrzak | Data wytworzenia: | 31-08-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 19-09-2023 13:58 |
Liczba pobrań: | 47 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Henryk Jeleń | Data wytworzenia: | 25-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 02-10-2023 10:41 |
Liczba pobrań: | 84 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 17-10-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 19-10-2023 15:40 |
Liczba pobrań: | 47 |
Wytworzył: | Iga Krystyna Rybicka |
---|---|
Data wytworzenia: | 24-05-2023 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 24-05-2023 14:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 19-10-2023 15:40 |