w sprawie zmiany zarządzenia nr 56/2024 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 25 kwietnia 2024 roku w sprawie określenia wysokości opłat za usługi edukacyjne świadczone w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu dla cykli studiów rozpoczynających się w roku akademickim 2024/2025
w sprawie zmiany nazwy Zakładu Parazytologii w Katedrze Chorób Wewnętrznych z Kliniką Koni, Psów i Kotów oraz zmiany Regulaminu Organizacyjnego
w sprawie likwidacji samodzielnego stanowiska Pełnomocnika ds. komunikacji oraz wprowadzenia zmian do Regulaminu organizacyjnego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu wprowadzonego zarządzeniem nr 152/2019 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 3 października 2019 roku z późn. zm.
w sprawie zmiany załącznika „Spis laboratoriów wraz z ich przyporządkowaniem do odpowiednich JOU” wprowadzonego Zarządzeniem nr 63/2024 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 9 maja 2024 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu organizacyjnego Regionalnego Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności (CIT)
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 57/2024 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 26 kwietnia 2024 roku w sprawie przekształcenia Działu Księgowości i Działu Ewidencji Majątkowej w Dział Księgowości i Majątku oraz Sekcji Inwentaryzacji w Biuro Inwentaryzacji oraz wprowadzenia zmian do Regulaminu Organizacyjnego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
w sprawie wprowadzenia jednolitego rzeczowego wykazu akt w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu
w sprawie ustalenia Systemów Identyfikacji Wizualnej dla wydziałów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
w sprawie wprowadzenia Regulaminu organizacyjnego Regionalnego Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności (CIT)
w sprawie zasad organizacji roku akademickiego 2024/2025
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 237/2021 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 6 grudnia 2021 roku w sprawie powołania Zespołu ds. opracowania i wdrożenia Planu Równości Płci w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu
w sprawie wprowadzenia Regulaminu przyznawania środków finansowych na realizację projektów badawczych zgłoszonych przez Studenckie Koła Naukowe działające w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu od roku akademickiego 2023/2024
w sprawie zasad funkcjonowania Bazy Wiedzy wraz z Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
w sprawie przeprowadzenia na wniosek rektora okresowej oceny niektórych nauczycieli akademickich w 2024 roku
w sprawie przekształcenia Działu Księgowości i Działu Ewidencji Majątkowej w Dział Księgowości i Majątku oraz Sekcji Inwentaryzacji w Biuro Inwentaryzacji oraz wprowadzenia zmian do Regulaminu Organizacyjnego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
w sprawie określenia wysokości opłat za usługi edukacyjne świadczone w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu dla cykli studiów rozpoczynających się w roku akademickim 2024/2025
w sprawie wprowadzenia procedury obejmującej zasady postępowania po śmierci pracownika (lub byłego pracownika) oraz inwentaryzacji i opieki nad grobami pracowników Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
w sprawie ustalenia liczby miejsc na I rok poszczególnych kierunków studiów stacjonarnych oraz niestacjonarnych I i II stopnia, jednolitych studiów magisterskich oraz studiów prowadzonych w języku angielskim w roku akademickim 2024/2025
w sprawie wprowadzenia w życie Regulaminu rekrutacji na intensywne kursy dla doktorantów zagranicznych w ramach projektu „International Interdisciplinary Doctoral School - at the HEART of BioBased University”, program STER, finansowanego przez Narodową Agencję Wymiany Akademickiej zgodnie z umową o dofinansowanie nr BPI/STE/2021/1/00008/U/00001 z dnia 21 grudnia 2021 r., realizowanego przez Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
w sprawie utworzenia na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności studiów stacjonarnych drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku dietetyka
w sprawie utworzenia na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności studiów stacjonarnych pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku dietetyka