Dotyczy udziału w pracach polegających na selekcjonowaniu półproduktów oraz udziału w pracach związanych z opracowaniem receptur past warzywnych o ukierunkowanych cechach w ramach projektu „Opracowanie funkcjonalnych, wysokobiałkowych past warzywnych przełomem na rynku żywności dedykowanej osobom zagrożonym chorobami dietozależnymi i stanami zapalnymi organizmu”. Projekt współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Numer umowy: NUTRITECH1/002C/2022
Wytworzył: | Aneta Wojdyło | Data wytworzenia: | 12-02-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Maciej Kutkowski | Data publikacji: | 13-02-2024 07:00 |
Liczba pobrań: | 40 |
Wytworzył: | Aneta Wojdyło | Data wytworzenia: | 30-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Maciej Kutkowski | Data publikacji: | 30-01-2024 13:44 |
Liczba pobrań: | 58 |
Wytworzył: | Aneta Wojdyło | Data wytworzenia: | 30-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Maciej Kutkowski | Data publikacji: | 30-01-2024 13:44 |
Liczba pobrań: | 31 |
Wytworzył: | Aneta Wojdyło | Data wytworzenia: | 30-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Maciej Kutkowski | Data publikacji: | 30-01-2024 13:44 |
Liczba pobrań: | 32 |
Wytworzył: | Aneta Wojdyło | Data wytworzenia: | 30-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Maciej Kutkowski | Data publikacji: | 30-01-2024 13:44 |
Liczba pobrań: | 37 |
Wytworzył: | Aneta Wojdyło |
---|---|
Data wytworzenia: | 30-01-2024 |
Opublikowane przez: | Maciej Kutkowski |
Data publikacji: | 30-01-2024 13:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Maciej Kutkowski |
Data ostatniej aktualizacji: | 13-02-2024 07:02 |