Wykonania prac badawczych polegających na optymalizacji procesu mikrobiologicznej produkcji waniliny w zwiększonej skali laboratoryjnej w ramach projektu „Opracowanie biotechnologicznej produkcji waniliny z wykorzystaniem produktów ubocznych przemysłu rolno-spożywczego” Projekt finansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, Numer umowy: LIDER/44/0228/L-12/20/NCBR/2021,
Wytworzył: | Sylwia Grudkowska | Data wytworzenia: | 31-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Maciej Kutkowski | Data publikacji: | 01-02-2024 12:49 |
Liczba pobrań: | 29 |
Wytworzył: | Sylwia Grudkowska | Data wytworzenia: | 23-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk | Data publikacji: | 23-01-2024 09:23 |
Liczba pobrań: | 33 |
Wytworzył: | Sylwia Grudkowska | Data wytworzenia: | 23-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk | Data publikacji: | 23-01-2024 09:23 |
Liczba pobrań: | 24 |
Wytworzył: | Sylwia Grudkowska | Data wytworzenia: | 23-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk | Data publikacji: | 23-01-2024 09:23 |
Liczba pobrań: | 25 |
Wytworzył: | Sylwia Grudkowska | Data wytworzenia: | 23-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk | Data publikacji: | 23-01-2024 09:23 |
Liczba pobrań: | 24 |
Wytworzył: | Sylwia Grudkowska | Data wytworzenia: | 23-01-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk | Data publikacji: | 23-01-2024 09:23 |
Liczba pobrań: | 25 |
Wytworzył: | Ewa Szczepańska |
---|---|
Data wytworzenia: | 23-01-2024 |
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk |
Data publikacji: | 23-01-2024 09:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Maciej Kutkowski |
Data ostatniej aktualizacji: | 01-02-2024 12:49 |