"Analiza możliwości zastosowania cech elektrycznych do oceny jakości wybranych soków owocowych i warzywnych"
Wytworzył: | Tobiasz Wysoczański | Data wytworzenia: | 06-01-2020 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Karolina Gerlicz | Data publikacji: | 26-05-2020 20:12 |
Liczba pobrań: | 309 |
Wytworzył: | Tobiasz Wysoczański | Data wytworzenia: | 06-01-2020 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Karolina Gerlicz | Data publikacji: | 26-05-2020 20:12 |
Liczba pobrań: | 59 |
Wytworzył: | Tobiasz Wysoczański | Data wytworzenia: | 06-01-2020 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Karolina Gerlicz | Data publikacji: | 26-05-2020 20:12 |
Liczba pobrań: | 69 |
Wytworzył: | Józef Gorzelany | Data wytworzenia: | 20-02-2020 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Karolina Gerlicz | Data publikacji: | 26-05-2020 20:12 |
Liczba pobrań: | 71 |
Wytworzył: | Aneta Ocieczek | Data wytworzenia: | 13-03-2020 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Karolina Gerlicz | Data publikacji: | 26-05-2020 20:12 |
Liczba pobrań: | 109 |
Wytworzył: | Katarzyna Pieczarka |
---|---|
Data wytworzenia: | 26-05-2020 |
Opublikowane przez: | Karolina Gerlicz |
Data publikacji: | 26-05-2020 20:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Karolina Gerlicz |
Data ostatniej aktualizacji: | 26-05-2020 20:12 |