Postępowania habilitacyjne

Kamil Zygmunt Sierżant

"Możliwość poprawy statusu antyoksydacyjnego oraz wydajności produkcyjnej u świń i kurcząt brojlerów"

Pliki do pobrania

  • 794.36KB [ .pdf ]
    Pliki do pobrania
    Wytworzył: Kamil Zygmunt Sierżant Data wytworzenia: 19-03-2024
    Opublikowane przez: Szymon Świrski Data publikacji: 26-04-2024 12:35
    Liczba pobrań: 39
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Kamil Zygmunt Sierżant Data wytworzenia: 19-03-2024
    Opublikowane przez: Szymon Świrski Data publikacji: 26-04-2024 12:35
    Liczba pobrań: 55
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Heliodor Wierzbicki Data wytworzenia: 18-06-2024
    Opublikowane przez: Szymon Świrski Data publikacji: 21-06-2024 12:42
    Liczba pobrań: 20

Historia wersji
Wytworzył: Szymon Świrski
Data wytworzenia: 26-04-2024
Opublikowane przez: Szymon Świrski
Data publikacji: 26-04-2024 12:00
Ostatnio zaktualizował: Szymon Świrski
Data ostatniej aktualizacji: 21-06-2024 12:42