Optymalizacja procesu otrzymywania etanolu pod kątem stosowanych enzymów, parametrów ich pracy oraz warunków prowadzenia procesu. Zależność pomiędzy procesem hydrolizy enzymatycznej, fermentacją alkoholową, a jakością uzyskiwanego DDGS-u
Wytworzył: | dr hab. inż. Maria Balcerek, prof. uczelni | Data wytworzenia: | 08-11-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 18-01-2023 09:48 |
Liczba pobrań: | 60 |
Wytworzył: | prof. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos | Data wytworzenia: | 06-12-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 18-01-2023 09:48 |
Liczba pobrań: | 57 |
Wytworzył: | prof. dr hab. inż. Agnieszka Piotrowska-Cyplik | Data wytworzenia: | 28-11-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 18-01-2023 09:48 |
Liczba pobrań: | 49 |
Wytworzył: | prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 23-01-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 31-01-2023 07:11 |
Liczba pobrań: | 67 |
Wytworzył: | Justyna Anna Rębas |
---|---|
Data wytworzenia: | 22-09-2022 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 18-01-2023 09:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 31-01-2023 07:12 |