w sprawie ustalenia programu stacjonarnych studiów wspólnych drugiego stopnia na kierunku Food technology prowadzonych wspólnie z Miguel Hernandez University w Elche w Hiszpanii, rozpoczynających się od roku akademickiego 2023/2024, realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt 11, art. 53 ust. 1, art. 67 ust. 1 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2022 r., poz. 574 z późn. zm.) oraz § 12 ust. 1 pkt 10 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm. uchwala się, co następuje:
§ 1
§ 2
§ 3
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Przewodnicząca Senatu
prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:37 |
Liczba pobrań: | 73 |
Program studiów Food Technology
Wytworzył: | Aneta Wojdyło |
---|---|
Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian |
Data publikacji: | 04-05-2023 11:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 04-05-2023 11:37 |