w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych II stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Food technology dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 15-12-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 15-12-2023 09:36 |
Liczba pobrań: | 4 |
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych II stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Food technology dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 15-12-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 15-12-2023 09:36 |
Liczba pobrań: | 4 |
Efekty uczenia się
Status | Akt zmieniający |
---|---|
akt powiązany | Obwieszczenie nr 1/2023 Przewodniczącego Rady Dziekańskiej Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 15 grudnia 2023 roku |
Wytworzył: | Barbara Żarowska |
---|---|
Data wytworzenia: | 15-12-2023 |
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian |
Data publikacji: | 15-12-2023 09:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 15-12-2023 12:18 |