w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych II stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Food technology dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych II stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Żywienie człowieka i dietetyka dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych I stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Żywienie człowieka i dietetyka dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych II stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Zarządzanie jakością i analiza żywności dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych I stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Zarządzanie jakością i analiza żywności dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych II stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Technologia żywności i żywienia człowieka dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych I stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Technologia żywności i żywienia człowieka dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych I stopnia o profilu praktycznym na kierunku Technologia i organizacja gastronomii dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych II stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Biotechnologia dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie zaopiniowania kierunkowych efektów uczenia się dla studiów stacjonarnych I stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Biotechnologia dla cykli kształcenia rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025
w sprawie uchwalenia Regulaminu Rady Dziekańskiej Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu