Usługa w zakresie przeprowadzenia cyklu szkoleń umiejętności praktycznych w zakresie technologii gastronomii a także sztuki baristycznej, sommelierskiej i barmańskiej dla studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, na potrzeby realizacji projektu „Projekt pn. HoReCaDUO - Uruchomienie i realizacja na UPWr nowego kierunku inżynierskich studiów dualnych o profilu praktycznym "Technologia i organizacja gastronomii" POWR.03.01.00-00-DU74/18 – Zadanie nr 20.
Wytworzył: | Gabriela Janeczek-Kantecka |
---|---|
Data wytworzenia: | 18-10-2021 |
Opublikowane przez: | Gabriela Janeczek-Kantecka |
Data publikacji: | 18-10-2021 13:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Gabriela Janeczek-Kantecka |
Data ostatniej aktualizacji: | 18-10-2021 13:29 |