Usługi

I0CZZ000.271.68.2021

Usługa w zakresie przeprowadzenia cyklu szkoleń umiejętności praktycznych w zakresie technologii gastronomii a także sztuki baristycznej, sommelierskiej i barmańskiej dla studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, na potrzeby realizacji projektu „Projekt pn. HoReCaDUO - Uruchomienie i realizacja na UPWr nowego kierunku inżynierskich studiów dualnych o profilu praktycznym "Technologia i organizacja gastronomii" POWR.03.01.00-00-DU74/18 – Zadanie nr 20.


Historia wersji
Wytworzył: Gabriela Janeczek-Kantecka
Data wytworzenia: 18-10-2021
Opublikowane przez: Gabriela Janeczek-Kantecka
Data publikacji: 18-10-2021 13:00
Ostatnio zaktualizował: Gabriela Janeczek-Kantecka
Data ostatniej aktualizacji: 18-10-2021 13:29