Zakup i dostawa urządzeń do przetwarzania mięsa dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu" z podziałem na 5 części: Część 1 – Wyposażenie i urządzenia specjalistyczne do przetwórstwa mięsnego 1. Część 2 – Urządzenia specjalistyczne do przetwórstwa mięsnego 2. Część 3 - Urządzenia specjalistyczne do przetwórstwa roślin oleistych Część 4 – Urządzenia specjalistyczne do przetwórstwa mięsnego 3. Część 5 – Urządzenia specjalistyczne do przetwórstwa mięsnego 4
Wytworzył: | Agnieszka Barczyk |
---|---|
Data wytworzenia: | 16-11-2023 |
Opublikowane przez: | Agnieszka Barczyk |
Data publikacji: | 16-11-2023 14:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Agnieszka Barczyk |
Data ostatniej aktualizacji: | 16-11-2023 14:25 |