dotyczące prowadzenia badań laboratoryjnych w zakresie składu chemicznego i właściwości fizycznych surowców i produktów spożywczych w projekcie "Inkubator Innowacyjności 4.0" (Umowa nr: MNiSW/2020/334/DIR z dnia 28.09.2020 r.)
Wytworzył: | Karolina Gerlicz | Data wytworzenia: | 18-03-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Paweł Korzeniowski | Data publikacji: | 18-03-2021 17:04 |
Liczba pobrań: | 45 |
Wytworzył: | Karolina Gerlicz | Data wytworzenia: | 18-03-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Paweł Korzeniowski | Data publikacji: | 18-03-2021 17:04 |
Liczba pobrań: | 44 |
Wytworzył: | Karolina Gerlicz | Data wytworzenia: | 18-03-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Paweł Korzeniowski | Data publikacji: | 18-03-2021 17:04 |
Liczba pobrań: | 82 |
Wytworzył: | Karolina Gerlicz | Data wytworzenia: | 18-03-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Paweł Korzeniowski | Data publikacji: | 18-03-2021 17:04 |
Liczba pobrań: | 54 |
Wytworzył: | Karolina Gerlicz | Data wytworzenia: | 18-03-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Paweł Korzeniowski | Data publikacji: | 18-03-2021 17:04 |
Liczba pobrań: | 64 |
Wytworzył: | Paweł Korzeniowski |
---|---|
Data wytworzenia: | 18-03-2021 |
Opublikowane przez: | Paweł Korzeniowski |
Data publikacji: | 18-03-2021 17:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Paweł Korzeniowski |
Data ostatniej aktualizacji: | 18-03-2021 17:04 |