Zapytania ofertowe

Zapytanie ofertowe

dotyczące prowadzenia badań laboratoryjnych w zakresie składu chemicznego i właściwości fizycznych surowców i produktów spożywczych w projekcie "Inkubator Innowacyjności 4.0" (Umowa nr: MNiSW/2020/334/DIR z dnia 28.09.2020 r.)

Pliki do pobrania

  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Karolina Gerlicz Data wytworzenia: 18-03-2021
    Opublikowane przez: Paweł Korzeniowski Data publikacji: 18-03-2021 17:04
    Liczba pobrań: 45
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Karolina Gerlicz Data wytworzenia: 18-03-2021
    Opublikowane przez: Paweł Korzeniowski Data publikacji: 18-03-2021 17:04
    Liczba pobrań: 44
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Karolina Gerlicz Data wytworzenia: 18-03-2021
    Opublikowane przez: Paweł Korzeniowski Data publikacji: 18-03-2021 17:04
    Liczba pobrań: 82
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Karolina Gerlicz Data wytworzenia: 18-03-2021
    Opublikowane przez: Paweł Korzeniowski Data publikacji: 18-03-2021 17:04
    Liczba pobrań: 54
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Karolina Gerlicz Data wytworzenia: 18-03-2021
    Opublikowane przez: Paweł Korzeniowski Data publikacji: 18-03-2021 17:04
    Liczba pobrań: 64

Historia wersji
Wytworzył: Paweł Korzeniowski
Data wytworzenia: 18-03-2021
Opublikowane przez: Paweł Korzeniowski
Data publikacji: 18-03-2021 17:00
Ostatnio zaktualizował: Paweł Korzeniowski
Data ostatniej aktualizacji: 18-03-2021 17:04