zapytanie ofertowe dotyczące dostawy drobnego sprzętu laboratoryjnego (w tym szklanego) na potrzeby realizacji projektu „Opracowanie nowatorskich bogatoresztkowych produktów przekąskowych na bazie surowców roślinnych do aplikacji w codziennej diecie dzieci i młodzieży” współfinansowanym przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju (Umowa nr: LIDER/25/0102/L-9/17/NCBR/2018)
Wytworzył: | Paulina Nowicka | Data wytworzenia: | 19-10-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Robert Niedźwiecki | Data publikacji: | 19-10-2022 14:52 |
Liczba pobrań: | 111 |
Wytworzył: | Paulina Nowicka | Data wytworzenia: | 19-10-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Robert Niedźwiecki | Data publikacji: | 19-10-2022 14:52 |
Liczba pobrań: | 94 |
Wytworzył: | Paulina Nowicka | Data wytworzenia: | 19-10-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Robert Niedźwiecki | Data publikacji: | 19-10-2022 14:52 |
Liczba pobrań: | 80 |
Wytworzył: | Paulina Nowicka | Data wytworzenia: | 19-10-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Robert Niedźwiecki | Data publikacji: | 19-10-2022 14:52 |
Liczba pobrań: | 75 |
Wytworzył: | Paulina Nowicka | Data wytworzenia: | 19-10-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Robert Niedźwiecki | Data publikacji: | 19-10-2022 14:52 |
Liczba pobrań: | 62 |
Wytworzył: | Paulina Nowicka | Data wytworzenia: | 20-10-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk | Data publikacji: | 21-10-2022 13:53 |
Liczba pobrań: | 70 |
Wytworzył: | Paulina Nowica | Data wytworzenia: | 20-10-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Mirosław Łukaszuk | Data publikacji: | 21-10-2022 13:53 |
Liczba pobrań: | 55 |
Wytworzył: | Paulina Nowicka |
---|---|
Data wytworzenia: | 19-10-2022 |
Opublikowane przez: | Robert Niedźwiecki |
Data publikacji: | 19-10-2022 14:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Mirosław Łukaszuk |
Data ostatniej aktualizacji: | 21-10-2022 13:53 |