Przewody doktorskie

Klaudia Masztalerz

Wpływ właściwości fizyko-chemicznych roztworów osmotycznych na proces odwadniania surowców roślinnych i jakość suszu

Pliki do pobrania

  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Klaudia Masztalerz Data wytworzenia: 07-05-2021
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 25-06-2021 13:21
    Liczba pobrań: 107
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Klaudia Masztalerz Data wytworzenia: 07-05-2021
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 23-07-2021 10:23
    Liczba pobrań: 45
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Prof. dr hab. Józef Gorzelany Data wytworzenia: 12-07-2021
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 23-07-2021 10:23
    Liczba pobrań: 88
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Prof. dr hab. Dorota Konopacka Data wytworzenia: 21-07-2021
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 23-07-2021 10:23
    Liczba pobrań: 53

Historia wersji
Wytworzył: Katarzyna Pieczarka
Data wytworzenia: 25-06-2021
Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka
Data publikacji: 25-06-2021 13:00
Ostatnio zaktualizował: Katarzyna Pieczarka
Data ostatniej aktualizacji: 23-07-2021 10:23