Wpływ właściwości fizyko-chemicznych roztworów osmotycznych na proces odwadniania surowców roślinnych i jakość suszu
Wytworzył: | Klaudia Masztalerz | Data wytworzenia: | 07-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 25-06-2021 13:21 |
Liczba pobrań: | 107 |
Wytworzył: | Klaudia Masztalerz | Data wytworzenia: | 07-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 23-07-2021 10:23 |
Liczba pobrań: | 45 |
Wytworzył: | Prof. dr hab. Józef Gorzelany | Data wytworzenia: | 12-07-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 23-07-2021 10:23 |
Liczba pobrań: | 88 |
Wytworzył: | Prof. dr hab. Dorota Konopacka | Data wytworzenia: | 21-07-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 23-07-2021 10:23 |
Liczba pobrań: | 53 |
Wytworzył: | Katarzyna Pieczarka |
---|---|
Data wytworzenia: | 25-06-2021 |
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka |
Data publikacji: | 25-06-2021 13:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Katarzyna Pieczarka |
Data ostatniej aktualizacji: | 23-07-2021 10:23 |