Kształtowanie właściwości fizyko-chemicznych produktów odpadowych przemysłu owocowo-warzywnego w procesie suszenia
Wytworzył: | mgr inż. Joanna Majerska | Data wytworzenia: | 06-06-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 09-10-2023 08:44 |
Liczba pobrań: | 91 |
Wytworzył: | mgr inż. Joanna Majerska | Data wytworzenia: | 06-06-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 09-10-2023 08:44 |
Liczba pobrań: | 44 |
Wytworzył: | mgr inz. Joanna Majerska | Data wytworzenia: | 06-06-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 09-10-2023 08:44 |
Liczba pobrań: | 52 |
Wytworzył: | Prof. dr hab. inż. Józef Gorzelany | Data wytworzenia: | 16-08-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 09-10-2023 08:44 |
Liczba pobrań: | 62 |
Wytworzył: | Prof. dr hab. Tomasz Oniszczuk | Data wytworzenia: | 21-08-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka | Data publikacji: | 09-10-2023 08:44 |
Liczba pobrań: | 56 |
Wytworzył: | Katarzyna Pieczarka |
---|---|
Data wytworzenia: | 09-10-2023 |
Opublikowane przez: | Katarzyna Pieczarka |
Data publikacji: | 09-10-2023 08:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Katarzyna Pieczarka |
Data ostatniej aktualizacji: | 09-10-2023 08:44 |