Przewody doktorskie

Joanna Majerska

Kształtowanie właściwości fizyko-chemicznych produktów odpadowych przemysłu owocowo-warzywnego w procesie suszenia

Pliki do pobrania

  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: mgr inż. Joanna Majerska Data wytworzenia: 06-06-2023
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 09-10-2023 08:44
    Liczba pobrań: 71
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: mgr inż. Joanna Majerska Data wytworzenia: 06-06-2023
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 09-10-2023 08:44
    Liczba pobrań: 28
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: mgr inz. Joanna Majerska Data wytworzenia: 06-06-2023
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 09-10-2023 08:44
    Liczba pobrań: 36
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Prof. dr hab. inż. Józef Gorzelany Data wytworzenia: 16-08-2023
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 09-10-2023 08:44
    Liczba pobrań: 46
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Prof. dr hab. Tomasz Oniszczuk Data wytworzenia: 21-08-2023
    Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka Data publikacji: 09-10-2023 08:44
    Liczba pobrań: 40

Historia wersji
Wytworzył: Katarzyna Pieczarka
Data wytworzenia: 09-10-2023
Opublikowane przez: Katarzyna Pieczarka
Data publikacji: 09-10-2023 08:00
Ostatnio zaktualizował: Katarzyna Pieczarka
Data ostatniej aktualizacji: 09-10-2023 08:44