Postępowania doktorskie

Joncer Naibaho

Modification of brewers’ spent grain chemical composition to improve their techno-functionality and antioxidant capabilities

Dokumenty

  • 17.31MB [ .pdf ]
    Pliki do pobrania
    Wytworzył: Joncer Naibaho Data wytworzenia: 31-05-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 28-08-2023 12:55
    Liczba pobrań: 138
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Joncer Naibaho Data wytworzenia: 31-05-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 28-08-2023 12:55
    Liczba pobrań: 80
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. PŁ Data wytworzenia: 24-07-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 28-08-2023 12:55
    Liczba pobrań: 95
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dhc, prof. Ángel Carbonell Barrachina Data wytworzenia: 31-07-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 28-08-2023 12:55
    Liczba pobrań: 93
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: prof. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos Data wytworzenia: 19-08-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 28-08-2023 12:55
    Liczba pobrań: 92
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: prof. dr hab. Agnieszka Kita Data wytworzenia: 31-08-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 01-09-2023 12:11
    Liczba pobrań: 88

Historia wersji
Wytworzył: Joncer Naibaho
Data wytworzenia: 24-08-2023
Opublikowane przez: Anna Krzyńska
Data publikacji: 28-08-2023 12:00
Ostatnio zaktualizował: Anna Krzyńska
Data ostatniej aktualizacji: 01-09-2023 12:11