Modification of brewers’ spent grain chemical composition to improve their techno-functionality and antioxidant capabilities
Wytworzył: | Joncer Naibaho | Data wytworzenia: | 31-05-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-08-2023 12:55 |
Liczba pobrań: | 138 |
Wytworzył: | Joncer Naibaho | Data wytworzenia: | 31-05-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-08-2023 12:55 |
Liczba pobrań: | 80 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. PŁ | Data wytworzenia: | 24-07-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-08-2023 12:55 |
Liczba pobrań: | 95 |
Wytworzył: | dhc, prof. Ángel Carbonell Barrachina | Data wytworzenia: | 31-07-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-08-2023 12:55 |
Liczba pobrań: | 93 |
Wytworzył: | prof. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos | Data wytworzenia: | 19-08-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-08-2023 12:55 |
Liczba pobrań: | 92 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 31-08-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 01-09-2023 12:11 |
Liczba pobrań: | 88 |
Wytworzył: | Joncer Naibaho |
---|---|
Data wytworzenia: | 24-08-2023 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 28-08-2023 12:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 01-09-2023 12:11 |