Postępowania doktorskie

Jessica Brzezowska

Creation of high-quality plant-based powders with targeted health-oriented properties

Dokumenty

  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Jessica Brzezowska Data wytworzenia: 18-09-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 30-10-2023 07:19
    Liczba pobrań: 77
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Jessica Brzezowska Data wytworzenia: 15-09-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 30-10-2023 07:19
    Liczba pobrań: 26
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Jessica Brzezowska Data wytworzenia: 15-09-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 30-10-2023 07:19
    Liczba pobrań: 24
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Prof. Ángel Calín-Sánchez Data wytworzenia: 12-10-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 30-10-2023 07:19
    Liczba pobrań: 48
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. Katarzyna Samborska, prof. SGGW Data wytworzenia: 12-10-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 30-10-2023 07:19
    Liczba pobrań: 40
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Miryam Amigo-Benavent, PhD., Prof. in Food Science Data wytworzenia: 26-10-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 30-10-2023 07:19
    Liczba pobrań: 43
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: prof. dr hab. Agnieszka Kita Data wytworzenia: 30-10-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 31-10-2023 11:40
    Liczba pobrań: 45

Historia wersji
Wytworzył: Jessica Brzezowska
Data wytworzenia: 23-10-2023
Opublikowane przez: Anna Krzyńska
Data publikacji: 30-10-2023 07:00
Ostatnio zaktualizował: Anna Krzyńska
Data ostatniej aktualizacji: 31-10-2023 11:39