Creation of high-quality plant-based powders with targeted health-oriented properties
Wytworzył: | Jessica Brzezowska | Data wytworzenia: | 18-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 30-10-2023 07:19 |
Liczba pobrań: | 77 |
Wytworzył: | Jessica Brzezowska | Data wytworzenia: | 15-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 30-10-2023 07:19 |
Liczba pobrań: | 26 |
Wytworzył: | Jessica Brzezowska | Data wytworzenia: | 15-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 30-10-2023 07:19 |
Liczba pobrań: | 24 |
Wytworzył: | Prof. Ángel Calín-Sánchez | Data wytworzenia: | 12-10-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 30-10-2023 07:19 |
Liczba pobrań: | 48 |
Wytworzył: | dr hab. Katarzyna Samborska, prof. SGGW | Data wytworzenia: | 12-10-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 30-10-2023 07:19 |
Liczba pobrań: | 40 |
Wytworzył: | Miryam Amigo-Benavent, PhD., Prof. in Food Science | Data wytworzenia: | 26-10-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 30-10-2023 07:19 |
Liczba pobrań: | 43 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 30-10-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 31-10-2023 11:40 |
Liczba pobrań: | 45 |
Wytworzył: | Jessica Brzezowska |
---|---|
Data wytworzenia: | 23-10-2023 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 30-10-2023 07:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 31-10-2023 11:39 |