Potencjalne wykorzystanie owoców pigwowca (Chaenomeles spp.) w otrzymaniu innowacyjnych produktów o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych.
Wytworzył: | Igor Piotr Turkiewicz | Data wytworzenia: | 12-04-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 19-07-2022 08:25 |
Liczba pobrań: | 0 |
Wytworzył: | Igor Piotr Turkiewicz | Data wytworzenia: | 12-04-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-06-2022 13:09 |
Liczba pobrań: | 62 |
Wytworzył: | Igor Piotr Turkiewicz | Data wytworzenia: | 12-04-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-06-2022 13:09 |
Liczba pobrań: | 56 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Grażyna Jaworska | Data wytworzenia: | 30-05-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-06-2022 13:09 |
Liczba pobrań: | 81 |
Wytworzył: | dr hab. Stanisław Kalisz | Data wytworzenia: | 02-06-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-06-2022 13:09 |
Liczba pobrań: | 67 |
Wytworzył: | dr hab. Elżbieta Radziejewska-Kubzdela | Data wytworzenia: | 01-06-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 28-06-2022 13:09 |
Liczba pobrań: | 68 |
Wytworzył: | Igor Piotr Turkiewicz |
---|---|
Data wytworzenia: | 12-04-2022 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 28-06-2022 13:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 19-07-2022 08:29 |