Postępowania doktorskie

Charles Odilichukwu R. Okpala

The effect of marination process on meat quality in relation to the relevance of quality management in the agrifood sector

Dokumenty

  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Charles Odilichukwu R. Okpala Data wytworzenia: 23-06-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 06-10-2023 15:10
    Liczba pobrań: 99
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Charles Odilichukwu R. Okpala Data wytworzenia: 20-06-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 06-10-2023 15:10
    Liczba pobrań: 69
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Charles Odilichukwu R. Okpala Data wytworzenia: 20-06-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 06-10-2023 15:10
    Liczba pobrań: 74
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UMW Data wytworzenia: 10-09-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 06-10-2023 15:10
    Liczba pobrań: 101
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: prof. Siria Tavaniello Data wytworzenia: 16-09-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 06-10-2023 15:10
    Liczba pobrań: 88
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. Renata Cegielska-Radziejewska, prof. UPP Data wytworzenia: 16-09-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 06-10-2023 15:10
    Liczba pobrań: 90
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: prof. dr hab. Agnieszka Kita Data wytworzenia: 16-10-2023
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-10-2023 13:56
    Liczba pobrań: 90

Historia wersji
Wytworzył: Charles Odilichukwu R. Okpala
Data wytworzenia: 06-10-2023
Opublikowane przez: Anna Krzyńska
Data publikacji: 06-10-2023 15:00
Ostatnio zaktualizował: Anna Krzyńska
Data ostatniej aktualizacji: 17-10-2023 13:56