The effect of marination process on meat quality in relation to the relevance of quality management in the agrifood sector
Wytworzył: | Charles Odilichukwu R. Okpala | Data wytworzenia: | 23-06-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 06-10-2023 15:10 |
Liczba pobrań: | 99 |
Wytworzył: | Charles Odilichukwu R. Okpala | Data wytworzenia: | 20-06-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 06-10-2023 15:10 |
Liczba pobrań: | 69 |
Wytworzył: | Charles Odilichukwu R. Okpala | Data wytworzenia: | 20-06-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 06-10-2023 15:10 |
Liczba pobrań: | 74 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UMW | Data wytworzenia: | 10-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 06-10-2023 15:10 |
Liczba pobrań: | 101 |
Wytworzył: | prof. Siria Tavaniello | Data wytworzenia: | 16-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 06-10-2023 15:10 |
Liczba pobrań: | 88 |
Wytworzył: | dr hab. Renata Cegielska-Radziejewska, prof. UPP | Data wytworzenia: | 16-09-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 06-10-2023 15:10 |
Liczba pobrań: | 90 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Agnieszka Kita | Data wytworzenia: | 16-10-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-10-2023 13:56 |
Liczba pobrań: | 90 |
Wytworzył: | Charles Odilichukwu R. Okpala |
---|---|
Data wytworzenia: | 06-10-2023 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 06-10-2023 15:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 17-10-2023 13:56 |