w sprawie ustalenia odpłatności za studia podyplomowe pn. „Technologia piwowarstwa” na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Na podstawie art. 23 ust. 1 i 2 pkt 2 i art. 163 ust. 2 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2023 r., poz. 742), § 8 ust. 2 i ust. 3 pkt 2 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm., § 2 ust. 3 Regulaminu studiów podyplomowych w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, wprowadzonego Zarządzeniem nr 13/2020 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 15 stycznia 2020 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu studiów podyplomowych w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu oraz § 8 ust. 1, ust. 2 i ust. 3 zasad tworzenia, prowadzenia i likwidacji studiów podyplomowych w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu stanowiących załącznik do Zarządzenia nr 12/2020 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 15 stycznia 2020 r. w sprawie wprowadzenia Zasad tworzenia, prowadzenia i likwidacji studiów podyplomowych w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu z późn. zm. zarządza się co następuje:
§ 1
Ustala się wysokość opłat za uczestnictwo w studiach podyplomowych pn. „Technologia piwowarstwa” w wysokości 6000,00 zł (sześć tysięcy złotych) za 2 semestry, w tym:
1) I semestr – 3 000,00 zł (trzy tysiące złotych);
2) II semestr – 3 000,00 zł (trzy tysiące złotych).
§ 2
§ 3
Rektor
prof. dr hab. inż. Jarosław Bosy
Wytworzył: | Jarosław Bosy |
---|---|
Data wytworzenia: | 22-05-2023 |
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian |
Data publikacji: | 23-05-2023 07:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 23-05-2023 07:55 |