w sprawie utworzenia na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności stacjonarnych studiów wspólnych drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim na kierunku Food Technology prowadzonych w języku angielskim wspólnie z Miguel Hernández University w Elche w Hiszpanii
Na podstawie art. 23 ust. 2 pkt 8 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2021 r. poz. 478 z późn. zm.), art. 60 ust. 2 pkt 1, art. 206 ust. 3 ustawy z dnia 3 lipca 2018 r. Przepisy wprowadzające ustawę – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2018, poz. 1669 z późn. zm.), § 8 ust. 3 pkt 8, § 84 ust. 5 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm., § 1 uchwały Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 28/2021 z dnia 28 maja 2021 r. w sprawie ustalenia programu stacjonarnych studiów wspólnych drugiego stopnia na kierunku Food Technology prowadzonych wspólnie z Miguel Hernández University w Elche w Hiszpanii, rozpoczynających się od roku akademickiego 2021/2022, realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności, zarządza się, co następuje:
§ 1
§ 2
§ 3
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
prof. dr hab. inż. Jarosław Bosy
Wytworzył: | Jarosław Bosy |
---|---|
Data wytworzenia: | 25-06-2021 |
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe |
Data publikacji: | 28-06-2021 12:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Bartosz Hoppe |
Data ostatniej aktualizacji: | 28-06-2021 12:49 |