w sprawie przekształcenia Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością w Katedrę Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych
Na podstawie art. 23 ust. 1 i 2 pkt.2 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2018 r. poz. 1668 ze zm.), § 8 ust.2 i 3 pkt. 2, §40 ust.1 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zarządza się co następuje:
§1
Przekształca się Katedrę Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością (ang. Departament of Animal Products Technology and Quality Management) w Katedrę Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych (ang. Department of Functional Food Products Development).
§ 2
Niniejsze zarządzenie stanowi podstawę do:
Wykonania stosownych szyldów i pieczątek przez Dział Administracyjno-Gospodarczy w porozumieniu z Kierownikiem Katedry.
Przeprowadzenia stosownych zmian w systemie EOD.
§ 3
Dotychczasowi pracownicy Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością stają się pracownikami Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych.
§ 3
Nadzór na wykonaniem zarządzenia powierza się Panu prof. dr hab. Andrzejowi Jarmolukowi.
§4
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Prorektor
ds. organizacji i rozwoju uczelni
prof. dr hab. inż. Adam Szewczuk
Status | Akt zmieniający |
---|---|
akt powiązany | Zarządzenie nr 152/2019 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 3 października 2019 roku |
akt powiązany | Obwieszczenie nr 7/2023 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 16 lutego 2023 roku |
Wytworzył: | Adam Szewczuk |
---|---|
Data wytworzenia: | 04-12-2019 |
Opublikowane przez: | Piotr Kaługa |
Data publikacji: | 11-12-2019 13:40 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 20-02-2023 08:26 |