2019 rok

Zarządzenie nr 211/2019 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 4 grudnia 2019 roku

w sprawie przekształcenia Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością w Katedrę Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych

Na podstawie art. 23 ust. 1 i 2 pkt.2 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2018 r. poz. 1668 ze zm.), § 8 ust.2 i 3 pkt. 2, §40 ust.1 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zarządza się co następuje:

§1

Przekształca się Katedrę Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością (ang. Departament of Animal Products Technology and Quality Management) w Katedrę Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych (ang. Department of Functional Food Products Development).

§ 2

Niniejsze zarządzenie stanowi podstawę do:

Wykonania stosownych szyldów i pieczątek przez Dział Administracyjno-Gospodarczy w porozumieniu z Kierownikiem Katedry.

Przeprowadzenia stosownych zmian w systemie EOD.

§ 3

Dotychczasowi pracownicy Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością stają się pracownikami Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych.

§ 3

Nadzór na wykonaniem zarządzenia powierza się Panu prof. dr hab. Andrzejowi Jarmolukowi.

§4

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Prorektor

ds. organizacji i rozwoju uczelni

prof. dr hab. inż. Adam Szewczuk

Zmiany

Zmiany
Status Akt zmieniający
akt powiązany Zarządzenie nr 152/2019 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 3 października 2019 roku
akt powiązany Obwieszczenie nr 7/2023 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 16 lutego 2023 roku

Historia wersji
Wytworzył: Adam Szewczuk
Data wytworzenia: 04-12-2019
Opublikowane przez: Piotr Kaługa
Data publikacji: 11-12-2019 13:40
Ostatnio zaktualizował: Aleksandra Pomian
Data ostatniej aktualizacji: 20-02-2023 08:26