2016 rok

Zarządzenie nr 13/2016 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 23 lutego 2016 roku

w sprawie powołania Zespołu roboczego na potrzeby przygotowania dokumentacji aplikacyjnej dla projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020

Na podstawie art. 66 ust. 2 ustawy z dnia 27 lipca 2005 r. Prawo o szkolnictwie wyższym (Dz. U z 2012r. poz.572 ze zmianami), § 18 ust. 3 statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zarządza się, co następuje:

§ 1
Na potrzeby przygotowania dokumentacji aplikacyjnej dla projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020 powołuje się Zespół roboczy w składzie:

1. prof. dr hab. inż. Andrzej Drabiński – przewodniczący.
2. mgr inż. Adam Szopa - osoba odpowiedzialna za przygotowanie części budowlanej.
3. mgr inż. Krzysztof Grembowski - osoba odpowiedzialna za przygotowanie części budowlanej.
4. mgr inż. Beata Herbeć - osoba odpowiedzialna za przygotowanie części budowlanej.
5. mgr inż. Bartłomiej Wojdyło - osoba odpowiedzialna za część organizacyjno-formalną, w tym przygotowanie dokumentacji aplikacyjnej.
6. mgr Ewa Ściwiarska-Lenarczyk - osoba odpowiedzialna za część organizacyjno-formalną, w tym przygotowanie dokumentacji aplikacyjnej.
7. dr hab. inż. Andrzej Wiliczkiewicz - przedstawiciel Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt.
8. prof. dr hab. Maciej Ugorski - przedstawiciel Wydziału Medycyny Weterynaryjnej.
9. prof. dr hab. Jacek Bania - przedstawiciel Wydziału Medycyny Weterynaryjnej.
10. dr hab. Piotr Chorbiński - przedstawiciel Wydziału Medycyny Weterynaryjnej.
11. prof. dr hab. inż. Wiesław Kopeć - przedstawiciel Wydziału Nauk o Żywności.
12. prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło - przedstawiciel Wydziału Nauk o Żywności.
13. prof. dr hab. inż. Adam Szewczuk - przedstawiciel Wydziału Przyrodniczo-Technologicznego.
14. prof. dr hab. inż. Katarzyna Adamczewska-Sowińska - przedstawiciel Wydziału Przyrodniczo-Technologicznego.
15. prof. dr hab. Elżbieta Pląskowska - przedstawiciel Wydziału Przyrodniczo-Technologicznego.
16. prof. dr hab. inż. Adam Figiel - przedstawiciel Wydziału Przyrodniczo-Technologicznego.

§ 2
Do zakresu prac zespołu należy przygotowanie dokumentacji aplikacyjnej dla projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020

§ 3
Dokumentację należy opracować nie później niż do dnia zakończenia konkursu.

§ 4
Nadzór nad wykonaniem niniejszego zarządzenia powierza się prorektorowi ds. rozwoju uczelni.

§ 5
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Rektor

prof. dr hab. Roman Kołacz

Historia wersji
Wytworzył: Roman Kołacz
Data wytworzenia: 23-02-2016
Opublikowane przez: Tomasz Lewandowski
Data publikacji: 24-02-2016 14:11
Ostatnio zaktualizował: Piotr Kaługa
Data ostatniej aktualizacji: 10-02-2020 07:06