2011 rok

Zarządzenie nr 17/2011 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 18 lutego 2011 roku

w sprawie utworzenia Pracowni Analizy Produktów Żywnościowych w Katedrze Technologii Rolnej i Przechowalnictwa na Wydziale Nauk o Żywności

Na podstawie art. 66 ust. 2 pkt 2 ustawy z dnia 27 lipca 2005 r. - Prawo o szkolnictwie wyższym (Dz. U. Nr 164, poz. 1365 ze zmianami) oraz § 15 ust. 7 statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zarządza się, co następuje:


§ 1

  1. Na wniosek dziekana, zaopiniowany przez Radę Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, w ramach Katedry Technologii Rolnej i Przechowalnictwa tworzy się Pracownię Analizy Produktów Żywnościowych.

  2. Pracownia korzysta z symbolu organizacyjnego katedry.

  3. Pracownia będzie finansowana ze środków finansowych Katedry Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.

§ 2

Niniejsze zarządzenie stanowi podstawę do:

  1. Wykonania stosownych szyldów i pieczątek przez Dział Gospodarczy w porozumieniu z kierownikiem katedry.

  2. Powołania kierownika jednostki, o której mowa w § 1 ust. 1.

§ 3

  1. Skład osobowy jednostki organizacyjnej, o której mowa w § 1 ust. 1 ustali kierownik katedry w porozumieniu z dziekanem.

  2. Kierownik katedry zapewni w porozumieniu z dziekanem jednostce wymienionej w § 1 ust. 1 stosowne warunki lokalowe oraz wyposażenie.

§ 4

  1. Wykonanie zarządzenia powierza się kierownikowi katedry.

  2. Nadzór nad wykonaniem zarządzenia powierza się dziekanowi Wydziału Nauk o Żywności.

§ 5

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Rektor

prof. dr hab. Roman Kołacz



Historia wersji
Wytworzył: Roman Kołacz
Data wytworzenia: 18-02-2011
Opublikowane przez: Maria Szołomicka-Gerlicz
Data publikacji: 18-02-2011 00:00
Ostatnio zaktualizował: Piotr Kaługa
Data ostatniej aktualizacji: 16-02-2020 13:10