w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej w celu wyłonienia dostawcy zamrażarki niskotemperaturowej dla Zakładu Technologii Owoców i Warzyw Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Na podstawie art. 66 ust. 2 ustawy z dnia 27 lipca 2005 r. - Prawo o szkolnictwie wyższym (Dz. U. Nr 164, poz. 1365 ze zmianami), § 48 ust. 2 pkt. 8 statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz art. 19-21 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. Nr 223, poz.1655, z 2007 r. ze zm.) zarządza się, co następuje:
§ 1
Powołuje się doraźną komisję przetargową, w celu wyłonienia, zgodnie z ustawą – Prawo zamówień publicznych, w postępowaniu o zamówienie publiczne, dostawcy zamrażarki niskotemperaturowej dla Zakładu Technologii Owoców i Warzyw Uniwersytetu Przyrodniczegowe Wrocławiu, w następującym składzie:
Przewodniczący: |
prof. dr hab. Jan Oszmiański |
– |
odpowiedzialny za prawidłowe przeprowadzenie postępowania, zwołuje i przewodniczy komisji, |
Wiceprzewodniczący: |
dr inż. Aneta Wojdyło |
– |
odpowiedzialna za analizę i ocenę ofert, zastępuje przewodniczącego w czasie jego nieobecności, |
Członek: |
Elżbieta Bucka |
– |
odpowiedzialna za analizę i ocenę ofert, |
Członek: |
mgr inż. Władysław Szydełko |
– |
odpowiedzialny za analizę i ocenę ofert, |
Sekretarz: |
st. tech. Janina Krupicka |
– |
odpowiedzialna za sporządzenie SIWZ oraz dokumentacji postępowania przetargowego. |
§ 2
§ 3
Komisja zobowiązana jest sporządzić protokół z czynności przetargowych i przekazać go prorektorowi ds. nauki w terminie nie dłuższym niż 3 dni od daty zakończenia postępowania celem zatwierdzenia.
§ 4
Posiedzenia komisji mogą się odbywać w składzie nie mniejszym niż 3 osoby.
§ 5
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
prof. dr hab. Roman Kołacz
Wytworzył: | Roman Kołacz |
---|---|
Data wytworzenia: | 17-03-2009 |
Opublikowane przez: | Maria Szołomicka-Gerlicz |
Data publikacji: | 18-03-2009 14:20 |
Ostatnio zaktualizował: | Piotr Kaługa |
Data ostatniej aktualizacji: | 03-03-2020 11:24 |