2005 rok

Zarządzenie nr 82/2005 Rektora Akademii Rolniczej we Wrocławiu z dnia 20 września 2005 roku

w sprawie wykonania uchwały nr 35/2005 Senatu Akademii Rolniczej we Wrocławiu z dnia 1 lipca 2005 r. w sprawie przekształcenia dotychczasowej Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych Wydziału Nauk o Żywności Akademii Rolniczej w Katedrę Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, a także dokonania zmian w regulaminie organizacyjnym AR we Wrocławiu wprowadzonym w życie zarządzeniem nr 36/2004 Rektora AR we Wrocławiu z dnia 18 czerwca 2004 r.

Na podstawie art. 66 ust. 2 pkt. 3 ustawy z dnia 27 lipca 2005 r. Prawo o szkolnictwie wyższym (Dz.U. Nr 164, poz. 1365),§ 22 ust. 1 Statutu Uczelni, § 3 ust. 2 uchwały Senatu AR nr 35/2005 z dnia 1 lipca 2005 r. w sprawie przekształcenia dotychczasowej Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych Wydziału Nauk o Żywności Akademii Rolniczej w Katedrę Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, § 67 Regulaminu organizacyjnego AR we Wrocławiu, wprowadzonego w życie zarządzeniem Rektora AR nr 36/2004 z dnia 18 czerwca 2004 r. zarządza się, co następuje:

§ 1

Przekształcona Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością korzysta z dotychczasowego symbolu organizacyjnego.

§ 2

1.  Niniejsze zarządzenia stanowi podstawę do zamówienia stosownych szyldów, tablic informacyjnych i pieczątek.

2.  Dotychczasowe szyldy, pieczątki oraz tablice informacyjne należy przekazać do Działu Gospodarczego w celu likwidacji.

§ 3

Wprowadza się następujące zmiany do załącznika nr 1 do Regulaminu organizacyjnego AR we Wrocławiu, wprowadzonego w życie zarządzeniem Rektora AR Nr 36/2004 z dnia 18 czerwca 2004

w pkt V ppkt 5 otrzymuje brzmienie:

Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością — TKS.

§ 4

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Rektor
prof. dr hab. Michał Mazurkiewicz


Historia wersji
Wytworzył: Michał Mazurkiewicz
Data wytworzenia: 20-09-2005
Opublikowane przez: Maria Szołomicka-Gerlicz
Data publikacji: 20-09-2005 00:00
Ostatnio zaktualizował: Piotr Kaługa
Data ostatniej aktualizacji: 25-02-2020 17:25