w sprawie uruchomienia na Akademii Rolniczej we Wrocławiu na Wydziale Nauk o Żywności studiów podyplomowych w zakresie „zarządzanie jakością w przemyśle żywnościowym”
Na podstawie art. 4 ust. 2, art. 49 ust. 2 ustawy z 12 września 1990 roku o szkolnictwie wyższym (Dz.U. nr 65, poz. 385 z późniejszymi zmianami), § 4 ust. 3 i 22 Statutu AR oraz § 3 zarządzenia Rektora nr 12 z dnia 1 lipca 1996 roku ustalającego rodzaj zajęć za które pobierane są w AR opłaty oraz ich wysokości, terminy i sposób uiszczania z późniejszymi zmianami zarządza się, co następuje:
§ 1
1. Uruchamia się z dniem 3 listopada 2003 roku na Akademii Rolniczej we Wrocławiu na Wydziale Nauk o Żywności studia podyplomowe w zakresie „zarządzanie jakością w przemyśle żywnościowym”.
2. Nauka na studiach trwa 2 semestry.
§ 2
Na studia podyplomowe, o których mowa w § 1 przyjmowani będą absolwenci studiów wyższych.
§ 3
1. Opłata za dwa semestry studiów podyplomowych wynosi 4.500 zł.
2. Uczestnicy studiów podyplomowych wnoszą opłatę w wysokości 2.250 zł za semestr na konto lub w kasie Uczelni nie później niż na dzień przed rozpoczęciem semestru.
3. Pierwszy semestr rozpoczyna się 3 listopada 2003 roku.
§ 4
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
prof. dr hab. Michał Mazurkiewicz
Wytworzył: | Michał Mazurkiewicz |
---|---|
Data wytworzenia: | 12-08-2003 |
Opublikowane przez: | Maria Szołomicka-Gerlicz |
Data publikacji: | 19-03-2009 10:51 |
Ostatnio zaktualizował: | Piotr Kaługa |
Data ostatniej aktualizacji: | 29-02-2020 07:52 |