w sprawie uruchomienia na Akademii Rolniczej we Wrocławiu na Wydziale Nauk o Żywności studiów podyplomowych w zakresie "Zarządzania jakością w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego"
Na podstawie: art. 4 ust 2, art. 49 ust. 2 ustawy z 12 września 1990 r. o szkolnictwie wyższym (Dz.U. nr 65, poz. 385, z późn. zmianami), § 4 ust. 3 i § 22 Statutu AR oraz § 3 zarządzenia Rektora nr 12 z dnia 1 lipca 1996 r. ustalającego rodzaj zajęć za które pobierane są w AR opłaty oraz ich wysokości, terminy i sposób uiszczania z późniejszymi zmianami zarządza się, co następuje:
§ 1
1. Uruchamia się z dniem 1 października 2002 r. na Akademii Rolniczej we Wrocławiu na Wydziale Nauk o Żywności studia podyplomowe w zakresie "Zarządzania jakością w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego".
2. Nauka na studiach trwa 2 semestry.
§ 2
Na studia podyplomowe, o których mowa w § 1, przyjmowani będą absolwenci studiów wyższych.
§ 3
1. Opłata za dwa semestry studiów podyplomowych wynosi 4500 zł.
2. Uczestnicy studiów podyplomowych wnoszą opłatę w wysokości 2250 zł za semestr na konto lub w kasie uczelni, nie później niż na dzień przed rozpoczęciem semestru.
3. Pierwszy semestr rozpoczyna się 1 października 2002 r.
§ 4
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
prof. dr hab. Tadeusz Szulc
Wytworzył: | Tadeusz Szulc |
---|---|
Data wytworzenia: | 17-07-2002 |
Opublikowane przez: | Maria Szołomicka-Gerlicz |
Data publikacji: | 17-07-2002 00:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Piotr Kaługa |
Data ostatniej aktualizacji: | 02-03-2020 15:56 |