w sprawie ustalenia programów studiów stacjonarnych pierwszego stopnia i drugiego stopnia rozpoczynających się od roku akademickiego 2023/2024 realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt 11, art. 53 ust. 1, art. 67 ust. 1 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2022 r., poz. 574 z późn. zm.) oraz § 12 ust. 1 pkt 10 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm. uchwala się, co następuje:
§ 1
1. Ustala się programy studiów stacjonarnych pierwszego stopnia i drugiego stopnia rozpoczynających się od roku akademickiego 2023/2024 dla kierunków studiów:
1) Biotechnologia studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
2) Biotechnologia studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
3) Technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym;
4) Technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
5) Technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
6) Zarządzanie jakością i analiza żywności studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
7) Zarządzanie jakością i analiza żywności studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
8) Żywienie człowieka i dietetyka studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
9) Żywienie człowieka i dietetyka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim.
2. Programy studiów stanowią odpowiednio załączniki nr 1 - 9 do niniejszej uchwały.
§ 2
1. Wykonanie uchwały powierza się dziekanowi Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności.
2. Nadzór nad wykonaniem uchwały powierza się prorektorowi ds. studenckich i edukacji.
§ 3
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Przewodnicząca Senatu
prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 134 |
Program studiów Biotechnologia studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 80 |
Program studiów Biotechnologia studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 74 |
Program studiów Technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 160 |
Program studiów Technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 87 |
Program studiów Technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 82 |
Program studiów Zarządzanie jakością i analiza żywności studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 80 |
Program studiów Zarządzanie jakością i analiza żywności studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 125 |
Program studiów Żywienie człowieka i dietetyka studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 04-05-2023 11:35 |
Liczba pobrań: | 116 |
Program studiów Żywienie człowieka i dietetyka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Aneta Wojdyło |
---|---|
Data wytworzenia: | 28-04-2023 |
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian |
Data publikacji: | 04-05-2023 11:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 04-05-2023 11:35 |