w sprawie ustalenia programu studiów podyplomowych „Żywienie, dietetyka i sztuka kulinarna”
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt 11, ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2022 r. poz. 574 z późn. zm.) oraz § 12 ust. 1 pkt 10 i § 88 ust. 2 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm. uchwala się, co następuje:
§ 1
1. Senat Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu ustala program studiów podyplomowych „Żywienie, dietetyka i sztuka kulinarna” stanowiący załącznik do niniejszej uchwały.
2. Program studiów, o którym mowa w ust. 1, ma zastosowanie dla edycji studiów podyplomowych, na które rekrutacja rozpoczyna się od dnia wejścia w życie niniejszej uchwały.
§ 2
1. Wykonanie uchwały powierza się dziekanowi Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności.
2. Nadzór nad wykonaniem uchwały powierza się Prorektorowi ds. studenckich i edukacji.
§ 3
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Przewodniczący Senatu
prof. dr hab. inż. Jarosław Bosy
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 27-05-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Joanna Kołaczyńska | Data publikacji: | 27-05-2022 14:29 |
Liczba pobrań: | 66 |
Program studiów podyplomowych wraz z opisem efektów uczenia się
Wytworzył: | Jarosław Bosy |
---|---|
Data wytworzenia: | 27-05-2022 |
Opublikowane przez: | Joanna Kołaczyńska |
Data publikacji: | 27-05-2022 14:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Joanna Kołaczyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 27-05-2022 14:31 |