w sprawie ustalenia programu studiów podyplomowych „Przetwórstwo rolno-spożywcze w gospodarstwie rolnym”
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt 11 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2021 r. poz. 478 z późn. zm.) oraz § 12 ust. 1 pkt 10 i § 88 ust. 2 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm. uchwala się, co następuje:
§ 1
§ 2
§ 3
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Przewodniczący Senatu
prof. dr hab. inż. Jarosław Bosy
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 17-12-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Joanna Kołaczyńska | Data publikacji: | 29-12-2021 14:00 |
Liczba pobrań: | 133 |
Program studiów podyplomowych wraz z opisem efektów uczenia się
Status | Akt zmieniający |
---|---|
akt powiązany | Zarządzenie nr 130/2022 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 7 lipca 2022 roku |
Wytworzył: | Jarosław Bosy |
---|---|
Data wytworzenia: | 17-12-2021 |
Opublikowane przez: | Joanna Kołaczyńska |
Data publikacji: | 29-12-2021 13:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Joanna Kołaczyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 07-07-2022 12:59 |