w sprawie ustalenia programu stacjonarnych studiów wspólnych drugiego stopnia na kierunku food technology prowadzonych wspólnie z Miguel Hernandez University w Elche w Hiszpanii, rozpoczynających się od roku akademickiego 2021/2022, realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt 11, art. 53 ust. 1, art. 67 ust. 1 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2021 poz. 478 z późn. zm.) oraz § 12 ust. 1 pkt 10 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm. uchwala się, co następuje:
§ 1
§ 2
§ 3
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Przewodniczący Senatu
prof. dr hab. inż. Jarosław Bosy
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:51 |
Liczba pobrań: | 225 |
Food technology studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim prowadzone wspólnie z Miguel Hernandez University w Elche
Wytworzył: | Senat UPWr |
---|---|
Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe |
Data publikacji: | 01-06-2021 14:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Joanna Kołaczyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 06-02-2023 14:42 |