w sprawie ustalenia programów studiów stacjonarnych pierwszego stopnia i drugiego stopnia rozpoczynających się od roku akademickiego 2021/2022, realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt 11, art. 53 ust. 1, art. 67 ust. 1 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2021 poz. 478 z późn. zm.) oraz § 12 ust. 1 pkt 10 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu stanowiącego załącznik do uchwały nr 56/2019 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 czerwca 2019 roku w sprawie uchwalenia Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z późn. zm. uchwala się, co następuje:
§ 1
1. Ustala się programy studiów stacjonarnych pierwszego stopnia i drugiego stopnia rozpoczynających się od roku akademickiego 2021/2022 dla kierunków studiów:
1) biotechnologia – studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
2) biotechnologia – studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
3) technologia i organizacja gastronomii – studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym;
4) technologia żywności i żywienie człowieka – studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
5) technologia żywności i żywienie człowieka – studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
6) zarządzanie jakością i analiza żywności – studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
7) zarządzanie jakością i analiza żywności – studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
8) żywienie człowieka i dietetyka – studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim;
9) żywienie człowieka i dietetyka – studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim.
2. Programy studiów stanowią odpowiednio załączniki nr 1-9 do niniejszej uchwały.
§ 2
1. Wykonanie uchwały powierza się dziekanowi Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności.
2. Nadzór nad wykonaniem uchwały powierza się prorektorowi ds. studenckich i edukacji.
§ 3
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Przewodniczący Senatu
prof. dr hab. inż. Jarosław Bosy
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 187 |
biotechnologia studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 90 |
biotechnologia studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 93 |
technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 128 |
technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 94 |
technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 79 |
zarządzanie jakością i analiza żywności studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 88 |
zarządzanie jakością i analiza żywności studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 120 |
żywienie człowieka i dietetyka studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe | Data publikacji: | 01-06-2021 14:47 |
Liczba pobrań: | 84 |
żywienie człowieka i dietetyka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Jarosław Bosy |
---|---|
Data wytworzenia: | 28-05-2021 |
Opublikowane przez: | Bartosz Hoppe |
Data publikacji: | 01-06-2021 14:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Joanna Kołaczyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 06-02-2023 14:30 |