w sprawie ustalenia programu studiów stacjonarnych II stopnia dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka o profilu ogólnoakademickim rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025 realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 25-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Patrycja Bogusławska | Data publikacji: | 04-04-2024 09:05 |
Liczba pobrań: | 3 |
w sprawie ustalenia programu studiów stacjonarnych II stopnia dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka o profilu ogólnoakademickim rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025 realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 25-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Patrycja Bogusławska | Data publikacji: | 04-04-2024 09:05 |
Liczba pobrań: | 4 |
Wytworzył: | Barbara Żarowska |
---|---|
Data wytworzenia: | 25-03-2024 |
Opublikowane przez: | Patrycja Bogusławska |
Data publikacji: | 04-04-2024 09:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Patrycja Bogusławska |
Data ostatniej aktualizacji: | 04-04-2024 09:05 |