w sprawie ustalenia programu studiów stacjonarnych I stopnia dla kierunku technologia i organizacja gastronomii o profilu praktycznym rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025 realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 25-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Patrycja Bogusławska | Data publikacji: | 03-04-2024 10:00 |
Liczba pobrań: | 6 |
w sprawie ustalenia programu studiów stacjonarnych I stopnia dla kierunku technologia i organizacja gastronomii o profilu praktycznym rozpoczynających się od roku akademickiego 2024/2025 realizowanych na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wytworzył: | Barbara Żarowska | Data wytworzenia: | 25-03-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Patrycja Bogusławska | Data publikacji: | 03-04-2024 10:00 |
Liczba pobrań: | 11 |
Status | Akt zmieniający |
---|---|
akt powiązany | Uchwała nr 17/2023 podjęta przez Radę Naukową Dyscypliny Biotechnologia Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 listopada 2023 roku |
Wytworzył: | Barbara Żarowska |
---|---|
Data wytworzenia: | 25-03-2024 |
Opublikowane przez: | Patrycja Bogusławska |
Data publikacji: | 03-04-2024 10:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 21-06-2024 10:36 |