w sprawie oceny programowej kierunku technologia i organizacja gastronomii prowadzonego na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na poziomie studiów pierwszego stopnia o profilu praktycznym
Wytworzył: | Polska Komisja Akredytacyjna | Data wytworzenia: | 05-09-2022 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 20-03-2023 09:34 |
Liczba pobrań: | 57 |
w sprawie oceny programowej kierunku technologia i organizacja gastronomii prowadzonego na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na poziomie studiów pierwszego stopnia o profilu praktycznym
Wytworzył: | Polska Komisja Akredytacyjna |
---|---|
Data wytworzenia: | 05-09-2022 |
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian |
Data publikacji: | 20-03-2023 09:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 20-03-2023 09:34 |