w sprawie oceny programowej kierunku technologia żywności i żywienie człowieka prowadzonego na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na poziomie studiów pierwszego i drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Polska Komisja Akredytacyjna | Data wytworzenia: | 12-01-2023 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian | Data publikacji: | 20-03-2023 09:37 |
Liczba pobrań: | 68 |
w sprawie oceny programowej kierunku technologia żywności i żywienie człowieka prowadzonego na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na poziomie studiów pierwszego i drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
Wytworzył: | Polska Komisja Akredytacyjna |
---|---|
Data wytworzenia: | 12-01-2023 |
Opublikowane przez: | Aleksandra Pomian |
Data publikacji: | 20-03-2023 09:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Pomian |
Data ostatniej aktualizacji: | 20-03-2023 09:37 |