Dostawy

  • I0CZZ000.271.104.2022

    Zakup pierwszego wyposażenia dla Centrum Biologii Stosowanej w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.

  • I0CZZ000.271.105.2022

    Zakup urządzeń do oznaczania jakości półproduktów i produktów zbożowych dla Centrum Biologii Stosowanej w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu – 2 części

  • I0CZZ000.271.106.2022

    Dostawa i montaż dwóch zestawów mobilnych do wideokonferencji w ramach projektu Zrównoważony rozwój uczelni w celu realizacji Programu „Dolny Śląsk. Zielona Dolina Żywności i Zdrowia” na rzecz Rozwoju Regionalnego w ramach Działania 3.5 Kompleksowe programy szkół wyższych Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego - Umowa nr POWR.03.05.00-00-ZR48/18-00

  • I0CZZ000.271.97.2022

    Dostawa stanowiska do analizy proteomicznej pojedynczej komórki

  • I0CZZ000.271.101.2022

    Dostawa zestawu do pomiaru potencjału produkcji metanu

  • I0CZZ000.271.91.2022

    Dostawa, montaż i uruchomienie wyposażenia w wybranych pomieszczeniach Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu - w podziale na 2 części: Część 1: Dostawa, montaż i uruchomienie analizatora termograwimetrycznego z równoczesnym pomiarem DSC wraz z niezbędnymi akcesoriami i oprogramowaniem; Część 2: Dostawa, montaż i uruchomienie zestawu do automatycznej analizy kwasów nukleinowych

  • I0CZZ000.271.000.98.2022

    Dostawa i montaż mebli na potrzeby jednostek Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu – z podziałem na 4 części

  • I0CZZ000.271.96.2022

    Zakup wyposażenia - Linii do przetwarzania mięsa dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu" – 3 części

  • I0CZZ000.271.85.2022

    Zakup wyposażenia wraz z montażem dla CBS i CEZZ w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu – w podziale na 3 części.

  • I0CZZ000.271.94.2022

    Dostawa zestawu do tomografii elektrycznej oraz ultradźwiękowej.

  • I0CZZ000.271.84.2022

    Dostawa specjalistycznego aparatu ultrasonograficznego dla potrzeb Katedry Rozrodu z Kliniką Zwierząt Gospodarskich

  • I0CZZ000.271.90.2022

    Sukcesywna dostawa sprzętu komputerowego: jednostek centralnych, komputerów all-in-one, monitorów, laptopów, tabletów dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

  • I0CZZ000.271.71.2022

    Dostawa stałej licencji komercyjnej ‘FLOW-3D HYDRO 16c (1x16)’ łącznie ze stacją renderującą

  • I0CZZ000.271.88.2022

    Dostawa zestawu do tomografii elektrycznej oraz ultradźwiekowej

  • I0CZZ000.271.87.2022

    Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa mikromłynka wraz z przetwornikiem.

  • I0CZZ000.271.82.2022

    Dostawa aparatu do pomiaru wielkości cząstek i wyznaczania potencjału zeta

  • I0CZZ000.271.72.2022

    Dostawa materiałów i drobnego sprzętu laboratoryjnego, wirówki laboratoryjnej, pipet, kolumn i akcesoriów chromatograficznych, materiałów oraz szklanych wyrobów laboratoryjnych na potrzeby realizacji projektu pn. Opracowanie biotechnologicznej produkcji waniliny z wykorzystaniem produktów ubocznych przemysłu rolno-spożywczego, finansowanego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju na podstawie umowy nr LIDER/44/0228/L-12/20/NCBR/2021 z podziałem na 3 części

  • I0CZZ000.271.81.2022

    Dostawa, montaż i uruchomienie wielofunkcyjnego aparatu rentgenowskiego

  • I0CZZ000.271.69.2022

    Dostawa urządzeń aktywnych do rozbudowy uczelnianej sieci bezprzewodowej WiFi w standardzie 6 dla Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

  • I0CZZ000.271.76.2022

    Zakup wyposażenia dla Centrum Produktu Regionalnego - Laboratorium procesowe produktów fermentowanych: wino i cydr w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu" – 4 części