Ostatnio opublikowane

  • (Ogłoszenie nieaktualne) Składniki rzeczowe z Katedry Ogrodnictwa

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu działając w oparciu o przepisy Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 21 października 2019 r. w sprawie szczegółowego sposobu gospodarowania składnikami rzeczowymi majątku ruchomego Skarbu Państwa (Dz.U. 2019 poz. 2004 ze zm.) informuje, że posiada do zagospodarowania zbędne/zużyte składniki majątku ruchomego.

  • (Ogłoszenie nieaktualne) Składniki rzeczowe z Centrum Zarządzania Budynkami

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu działając w oparciu o przepisy Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 21 października 2019 r. w sprawie szczegółowego sposobu gospodarowania składnikami rzeczowymi majątku ruchomego Skarbu Państwa (Dz.U. 2019 poz. 2004 ze zm.) informuje, że posiada do zagospodarowania zbędne/zużyte składniki majątku ruchomego.

  • (Ogłoszenie nieaktualne) Składniki rzeczowe z Instytutu Hodowli Zwierząt

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu działając w oparciu o przepisy Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 21 października 2019 r. w sprawie szczegółowego sposobu gospodarowania składnikami rzeczowymi majątku ruchomego Skarbu Państwa (Dz.U. 2019 poz. 2004 ze zm.) informuje, że posiada do zagospodarowania zbędne/zużyte składniki majątku ruchomego

  • (Ogłoszenie nieaktualne) Składniki rzeczowe z Biblioteki Głównej

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu działając w oparciu o przepisy Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 21 października 2019 r. w sprawie szczegółowego sposobu gospodarowania składnikami rzeczowymi majątku ruchomego Skarbu Państwa (Dz.U. 2019 poz. 2004 ze zm.) informuje, że posiada do zagospodarowania zbędne/zużyte składniki majątku ruchomego.

  • Zarządzenie nr 118/2024/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 24 maja 2024 roku

    w sprawie powołania komisji konkursowej w celu wyłonienia kandydata na stanowisko konserwatora ds. technicznych obsługi obiektu w Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności

  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 43