Pozostałe oferty pracy

Pracownik inżynieryjno-techniczny w Katedrze Żywienia Człowieka

Termin składania dokumentów: 14.07.2024 roku

Rektor

Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

ogłasza konkurs otwarty na stanowisko 

pracownika inżynieryjno-technicznego

w Katedrze Żywienia Człowieka


Główne zadania i obowiązki:

  • obsługa urządzeń gastronomicznych (po przeszkoleniu);
  • przygotowywanie stanowiska pracy i opieka nad powierzonym sprzętem;
  • dokumentowanie wykonywanych prac zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • przygotowanie materiałów i sprzętu do eksperymentów, testów i analiz prowadzonych w pracowniach;
  • prowadzenie gospodarki magazynowej i opieka nad magazynem produktów spożywczych;
  • techniczne przygotowywanie ćwiczeń gastronomicznych realizowanych zgodnie z otrzymanymi instrukcjami i harmonogramem zajęć, z zachowaniem odpowiedniej higieny pomieszczeń, urządzeń i sprzętów;
  • prowadzenie zaopatrzenia Katedry w materiały, produkty spożywcze na cele badawcze oraz dydaktyczne niezbędne do realizacji zajęć i badań, zgodnie ze wskazaniami przełożonych – głównie na potrzeby realizacji zajęć w pracowniach technologii gastronomicznej;
  • dbanie o porządek w pracowniach specjalistycznych i w pomieszczeniach przygotowawczych;
  • pełnienie dyżurów technicznych w trakcie studenckich ćwiczeń praktycznych;
  • udział w przygotowaniu i przeprowadzeniu działań popularyzacyjno-promocyjnych odbywających się w katedrze (np. DFN, Dni Przyrodników).

Wymagania:

  • wykształcenie min. średnie, mile widziane wyższe w zakresie gastronomii, żywienia człowieka, dietetyki lub pokrewne;
  • znajomość podstawowych technik kulinarnych;
  • systematyczność, dokładność;
  • dobra organizacja pracy własnej;
  • umiejętność pracy w zespole (zdolności komunikacyjne, analityczne i organizacyjne);
  • rzetelność, sumienność, terminowość;
  • znajomość pakietu MS Office i obsługi urządzeń biurowych;
  • znajomość języka polskiego obowiązkowa;
  • umiejętność pracy pod presją czasu;
  • gotowość do pracy w różnych godzinach dnia (dyżury podczas zajęć dydaktycznych);
  • komunikatywność i wysoka kultura osobista;
  • mile widziane doświadczenie w pracy ze sprzętem gastronomicznym, tym podstawowa znajomość obsługi urządzeń gastronomicznych.

Oferujemy:

  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy;
  • stabilne warunki zatrudnienia;
  • zdobycie unikalnego doświadczenia zawodowego;
  • praca w młodym, dynamicznym zespole;
  • szerokie możliwości podnoszenia kwalifikacji zawodowych;
  • szeroki pakiet socjalny;
  • dofinansowanie aktywności sportowej;
  • dofinansowanie prywatnej opieki medycznej;
  • dodatkowe wynagrodzenie roczne.

CV należy przesłać na adres email: cv@upwr.edu.pl  z dopiskiem w tytule maila: „Pracownik inż-tech. w KŻCz”.

Termin składania ofert: 14.07.2024 r. 

Zastrzegamy sobie możliwość wcześniejszego zakończenia procesu rekrutacji i informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Klauzula informacyjna dla kandydatów na pracowników biorących udział w procesie rekrutacji znajduje się na stronie internetowej Uczelni.

Uczelnia respektuje politykę równowagi płci oraz dopuszczenie odstępstw od porządku chronologicznego w życiorysie – w celu umożliwienia kandydatom/kandydatkom podążającym wielowymiarową ścieżką kariery – składanie życiorysów wspartych dowodami, które odzwierciedlają reprezentatywną gamę osiągnięć i kwalifikacji mających znaczenie w kontekście stanowiska, o które się ubiegają.


Historia wersji
Wytworzył: Jarosław Bosy
Data wytworzenia: 28-06-2024
Opublikowane przez: Katarzyna Kruszyńska-Kasprzak
Data publikacji: 28-06-2024 12:00
Ostatnio zaktualizował: Katarzyna Kruszyńska-Kasprzak
Data ostatniej aktualizacji: 28-06-2024 12:23