Opracowanie metody otrzymywania napojów instant cold brew coffee typu liquid opartych na kawie o zwiększonych właściwościach sensorycznych i prozdrowotnych
Wytworzył: | Damian Michał Maksimowski | Data wytworzenia: | 01-07-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:39 |
Liczba pobrań: | 21 |
Wytworzył: | Damian Michał Maksimowski | Data wytworzenia: | 01-07-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:39 |
Liczba pobrań: | 9 |
Wytworzył: | Damian Michał Maksimowski | Data wytworzenia: | 01-07-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:39 |
Liczba pobrań: | 8 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Stanisław Kalisz, prof. SGGW | Data wytworzenia: | 02-09-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:39 |
Liczba pobrań: | 21 |
Wytworzył: | dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR | Data wytworzenia: | 05-09-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:39 |
Liczba pobrań: | 22 |
Wytworzył: | prof. dr hab. Joanna Kobus-Cisowska | Data wytworzenia: | 06-09-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:39 |
Liczba pobrań: | 19 |
Wytworzył: | Damian Michał Maksimowski |
---|---|
Data wytworzenia: | 22-07-2024 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 17-09-2024 07:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 17-09-2024 07:39 |