Postępowania doktorskie

Damian Michał Maksimowski

Opracowanie metody otrzymywania napojów instant cold brew coffee typu liquid opartych na kawie o zwiększonych właściwościach sensorycznych i prozdrowotnych

Dokumenty

  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Damian Michał Maksimowski Data wytworzenia: 01-07-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:39
    Liczba pobrań: 21
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Damian Michał Maksimowski Data wytworzenia: 01-07-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:39
    Liczba pobrań: 9
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Damian Michał Maksimowski Data wytworzenia: 01-07-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:39
    Liczba pobrań: 8
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. inż. Stanisław Kalisz, prof. SGGW Data wytworzenia: 02-09-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:39
    Liczba pobrań: 21
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR Data wytworzenia: 05-09-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:39
    Liczba pobrań: 22
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: prof. dr hab. Joanna Kobus-Cisowska Data wytworzenia: 06-09-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:39
    Liczba pobrań: 19

Historia wersji
Wytworzył: Damian Michał Maksimowski
Data wytworzenia: 22-07-2024
Opublikowane przez: Anna Krzyńska
Data publikacji: 17-09-2024 07:00
Ostatnio zaktualizował: Anna Krzyńska
Data ostatniej aktualizacji: 17-09-2024 07:39