Uwarunkowania technologiczne w kształtowaniu jakości słodów specjalnych z nasion roślin strączkowych i potencjał ich wykorzystania w przemyśle spożywczym
Wytworzył: | Alan Piotr Gasiński | Data wytworzenia: | 04-07-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:36 |
Liczba pobrań: | 23 |
Wytworzył: | Alan Piotr Gasiński | Data wytworzenia: | 04-07-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:36 |
Liczba pobrań: | 10 |
Wytworzył: | Alan Piotr Gasiński | Data wytworzenia: | 04-07-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:36 |
Liczba pobrań: | 12 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. PŁ | Data wytworzenia: | 06-08-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:36 |
Liczba pobrań: | 26 |
Wytworzył: | prof. dr hab. inż. Tomasz Tarko | Data wytworzenia: | 04-09-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:36 |
Liczba pobrań: | 16 |
Wytworzył: | dr hab. inż. Małgorzata Gumienna, prof. UPP | Data wytworzenia: | 11-09-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 17-09-2024 07:36 |
Liczba pobrań: | 15 |
Wytworzył: | dr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni | Data wytworzenia: | 24-09-2024 |
---|---|---|---|
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska | Data publikacji: | 25-09-2024 13:58 |
Liczba pobrań: | 2 |
Wytworzył: | Alan Piotr Gasiński |
---|---|
Data wytworzenia: | 22-07-2024 |
Opublikowane przez: | Anna Krzyńska |
Data publikacji: | 17-09-2024 07:00 |
Ostatnio zaktualizował: | Anna Krzyńska |
Data ostatniej aktualizacji: | 25-09-2024 13:58 |