Postępowania doktorskie

Alan Piotr Gasiński

Uwarunkowania technologiczne w kształtowaniu jakości słodów specjalnych z nasion roślin strączkowych i potencjał ich wykorzystania w przemyśle spożywczym

Dokumenty

  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Alan Piotr Gasiński Data wytworzenia: 04-07-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:36
    Liczba pobrań: 23
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Alan Piotr Gasiński Data wytworzenia: 04-07-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:36
    Liczba pobrań: 10
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: Alan Piotr Gasiński Data wytworzenia: 04-07-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:36
    Liczba pobrań: 12
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. PŁ Data wytworzenia: 06-08-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:36
    Liczba pobrań: 26
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: prof. dr hab. inż. Tomasz Tarko Data wytworzenia: 04-09-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:36
    Liczba pobrań: 16
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. inż. Małgorzata Gumienna, prof. UPP Data wytworzenia: 11-09-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 17-09-2024 07:36
    Liczba pobrań: 15
  • Pliki do pobrania
    Wytworzył: dr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni Data wytworzenia: 24-09-2024
    Opublikowane przez: Anna Krzyńska Data publikacji: 25-09-2024 13:58
    Liczba pobrań: 2

Historia wersji
Wytworzył: Alan Piotr Gasiński
Data wytworzenia: 22-07-2024
Opublikowane przez: Anna Krzyńska
Data publikacji: 17-09-2024 07:00
Ostatnio zaktualizował: Anna Krzyńska
Data ostatniej aktualizacji: 25-09-2024 13:58